EEMUA Inspektion

Hos Kiwa Inspecta A/S foretager vi forskellige former for inspektioner af tanke og rør. Vi har også folk, der er uddannet til  EEMUA 159 Inspektion. EEMUA er en forkortelse for "the Engineering Equipment and Materials Users Association", som er et internationalt anerkendt  organ for information og ekspertise til industrien.

check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

Kiwa har stor erfaring inden for rør- og tankinspektion, og vi ved, hvordan opgaverne skal håndteres bedst muligt. Vores inspektører er erfarne og uddannede til anerkendte standarder for kontrol af olielagertanke og andre store fladbundede tanke, herunder også EEMUA 159. Derfor er du i helt trygge hænder, når du samarbejder med os. Vi servicerer kunder over hele Danmark.

Vi er uddannede til at udføre EEMUA Inspektion

EEMUA Inspektion er en udførlig inspektion, med en særskilt vejledning og en række af kriterier som skal følges, når der inspiceres. Der kræves en særlig EEMUA-godkendelse, hvilket vores tankinspektionsfolk har.

Når vi har foretaget selve inspektionen, sammenfattes en sagkyndig vurdering af tankens tilstand ud fra kriterierne. Herunder vurderes det, hvorvidt eventuelle skader vil have en betydningsfuld indvirkning på tankens bæreevne og driftssikkerhed.

Vi er således meget grundige i vores arbejde, og overholder naturligvis alle gældende lovkrav.

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål til EEMUA Inspektion, eller du brug for yderligere information? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme på telefon: 70 22 97 70 eller på mail: dk.info@kiwa.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Se mere her​

Kontakt os

Ring til os på 70 22 97 70 eller udfyld nedenstående formular.​

Navn *
 
Virksomhed *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889