EEMUA Inspektion er en vejledning fra kommunen

Hos Kiwa Inspecta A/S foretager vi forskellige former for inspektioner af tanke og rør. Vi udfører altid EEMUA Inspektion, da dette er et krav fra kommunen. Derfor er du i helt trygge hænder, når du samarbejder med os. Vi servicerer kunder over hele Danmark, så du må ikke holde dig tilbage med at kontakte os.​

check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for rør- og tankinspektion. Derfor ved vi, hvordan mange forskellige opgaver håndteres bedst muligt. Vores arbejde er altid baseret på vores store erfaring samt anerkendte standarder for tilstandskontrol af olielagertanke. Herunder findes eksempelvis EEMUA 159 ver. 5.

Vi har helt styr på at udføre EEMUA Inspektion

EEMUA Inspektion dækker over en udførlig vejledning, som altid skal følges, når der foretages inspektion. Det er vigtigt at gennemgå alle kriterier for at sikre sig, at det er helt i orden. Derfor kræves der et indgående kendskab til EEMUA, hvilket vi har lige her hos Kiwa Inspecta.

Når vi har foretaget selve inspektionen, sammenfattes altid en sagkyndig vurdering af tankens tilstand ud fra kriterierne. Herunder vurderes det, hvorvidt eventuelle skader vil have en betydningsfuld indvirkning på tankens bæreevne og driftssikkerhed.

Vi er altid meget grundige i vores arbejde, hvor vi naturligvis overholder alle gældende lovkrav.

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål til EEMUA Inspektion, eller kunne du tænke dig at høre mere? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme på telefon: 70 22 97 70 eller på mail: dk.info@kiwa.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Se mere her​

Kontakt os

Ring til os på 70 22 97 70 eller udfyld nedenstående formular.​

Navn *
 
Virksomhed *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889