Håndbog om kedler og trykbærende anlæg årgang 2017

​2004 udgav jeg ”Håndbog for kedelpassere”, der henvendte sig til kedelpassere, maskinmestre, ingeniører og andre, der beskæftiger sig med pasning, salg og projektering af kedelanlæg samt procesanlæg. På baggrund af alle de positive henvendelser, jeg har modtaget på håndbogen og den kendsgerning, at regelgrundlaget for kedel- og procesanlæg er ændret pr. 1. maj 2016 har jeg valgt at udsende en revideret udgave.

check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

​Samtidigt har jeg benyttet muligheden for at udvide bogen til også at omfatte dimensionering af sikkerhedsventiler, forskellige typer af rørsystemer, affaldsanlæg, procesanlæg og et afsnit om

skader og havarier. Bogen indeholder det nye lovstof der er kommet siden 2010, regler samt det praktiske indenfor kedel- og procesanlægsområdet. I ”Håndbog for kedelpassere” udgave 4 er her medtaget alle nye regler som er ændret med privatiseringen af området inden for kedler- og procesanlæg. Bogen er på 400 sider.

Bogen indeholder teori om kedel- og procesanlæg, i et afsnit varmtvandsanlæg, et afsnit om affaldskedler, et afsnit om køleanlæg, et afsnit om procesanlæg samt et dimensioneringsafsnit.

Bag i bogen er på referenceliste af virksomheder som for dampkedler, et afsnit for har bidraget til bogen.

Min baggrund for at udgive bogen er min ansættelse i Arbejdstilsynet i gennem 20 år samt efterfølgende i Kiwa Inspecta i 11 år, hvor jeg har været beskæftiget med fremstillingskontrol og
periodiske undersøgelser af trykbærende anlæg. Sideløbende har jeg været underviser på uddannelsen for kedelpasser og på kurser for anerkendte sagkyndige. I dag er jeg ansat i Kiwa Inspecta, hvor jeg varetager Inspektionsorgans opgaver, der blandt er kedel- og proces anlæg. Ligeledes deltager jeg i møder i udvalg hvor regler bliver udarbejdet og fortolket.

Jeg håber, at bogen vil blive modtaget i samme ånd som de første udgaver, og den vil opfylde læsernes forventninger.

Tak til alle jer jeg møder ude i dagligdagen, som har inspireret mig til denne bog og brænder lige så meget for dette område som mig.

Også en stor tak til dem som har bidraget til bogen.

Bogen koster 430,00 kr. ex. moms + 70 kr. i forsendelsesgebyr pr. ordre.

Bogen kan bestilles på mail: dk.info@kiwa.com

Levering inden for 1 uge.

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889