Miljøscreening er lovpligtig ved ombygning og nedrivning

​Skal du i gang med en nedrivning eller ombygning af en bygning? Så skal du sørge for at få foretaget en lovpligtig miljøscreening. Kiwa Bygningsanalyse har stor erfaring inden for faget, og derfor kan du trygt lade os udføre opgaven. 

check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

​Når private huse, parcelhuse eller andre bygninger skal ombygges eller rives ned, er der et krav om, at der bliver foretaget en miljøscreening af bygningen. Denne screening afdækker, hvorvidt bygningens dele indeholder miljøskadelige stoffer, såsom tungmetaller, PCB, asbest, klorerede paraffiner eller PAH’er.

Vi foretager professionel miljøscreening

Vi har en bred viden på området og er derfor i stand til at udføre en professionel miljøscreening i alle slags bygninger. Der er en særlig stor risiko for, at gamle bygninger fra 1950-1977 indeholder skadelige stoffer i bygningsdele, men lovkravet er gældende for alle huse, der skal ombygges, tilbygges eller nedrives.

Du bør altid overlade denne type screening til erfarne fagfolk, som sørger for, at der bliver foretaget en grundig analyse af prøverne på et akkrediteret laboratorium.

I forbindelse med screeningen skal bygherren udfylde et skema, som indeholder en arbejdsplan for miljøscreeningen. Både entreprenør og kommune skal have besked, hvis der findes skadelige stoffer i bygningen, som overstiger den tilladte grænse for farligt affald. Derudover skal kommunen oplyses om affald minimum to uger før, at byggeprojektet påbegyndes. Alt dette står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med.

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889