Miljøscreening er lovpligtig ved ombygning og nedrivning

​Skal du i gang med en nedrivning eller ombygning af en bygning? Så skal du sørge for at få foretaget en lovpligtig miljøscreening. Lige her hos Kiwa Inspecta A/S har vi stor erfaring inden for faget, og derfor kan du trygt lade os udføre opgaven. Vi servicerer kunder i hele Danmark, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

​Når private huse, parcelhuse eller andre bygninger skal ombygges eller rives ned, er der et krav om, at der bliver foretaget en miljøscreening af bygningen. Denne screening afdækker, hvorvidt bygningens dele indeholder miljøskadelige stoffer, såsom asbest, KP’er, PCB, tungmetaller, olie eller PAH’er.

Vi foretager professionel miljøscreening

Vi har en bred viden på området og er derfor i stand til at udføre en professionel miljøscreening i alle slags bygninger. Der er en særlig stor risiko for, at gamle bygninger fra 1950-1977 indeholder skadelige stoffer i bygningsdele, men lovkravet er gældende for alle huse, der skal ombygges, tilbygges eller nedrives.

Du bør altid overlade denne type screening til erfarne fagfolk, som sørger for, at der bliver foretaget en grundig analyse af prøverne på et akkrediteret laboratorium.

I forbindelse med screeningen skal bygherren udfylde et skema, som indeholder en arbejdsplan for miljøscreeningen. Både entreprenør og kommune skal have besked, hvis der findes skadelige stoffer i bygningen, som overstiger den tilladte grænse for farligt affald. Derudover skal kommunen oplyses om affald minimum to uger før, at byggeprojektet påbegyndes. Alt dette står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med.

Kontakt os for flere informationer

Har du brug for flere informationer om, hvad en miljøscreening indebærer, og hvad dens pris er, så kontakt os gerne for at høre mere.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 22 97 70 eller på mail: dk.info@kiwa.com, så hører du fra os snarest.

Se mere her​

Kontakt os

Ring til os på 70 22 97 70 eller udfyld nedenstående formular.​

Navn *
 
Virksomhed *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889