NDT og Prøvning udført af Kiwa Inspecta: En sikring af kvalitet og process

Med vores NDT og Prøvning vil du sikre kvaliteten af dine produkter og muligheden til at registrere fejl og mangler i tide. Dette giver dig mulighed for at undgå havari og dyr nedetid. På samme tid sikrer du, at produkterne opfylder myndighedernes og dine kunders krav til høj kvalitet og sikkerhed.

check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

Kiwa Inspecta bruger både almindelige og avancerede metoder til ikke-destruktiv og destruktiv prøvning for at finde skjulte fejl samt analysere dine produkter. Uanset hvilket emne der skal prøves, eller formålet med prøvningen, så ved vi præcis, hvilken metode der passer bedst.

Non-destructive testing (NDT) bruges til at detektere tidlige skader på produktions anlæg, bygninger eller konstruktioner, samt at kontrollere, at kvalitetskravene er opfyldt. For eksempel opretholder svejsninger høj kvalitet. Kiwa Inspecta har omfattende viden på dette område og tilbyder prøvning og ydelser, der passer til dit særlige behov uanset hvilken opgave, emne og anlæg.
Kiwa Inspecta udfører alle NDT metoder, og kan hjælpe dig med at finde den egnet og økonomiske rigtige løsning, så kvaliteten af dit produkt kan bevises.

​​​

Kontroller dit produkt og undgå nedbrud

Kontroller dit produkt og undgå nedbrud

Vi prøver emner og svejsninger, både i special indrettet laboratorium eller på stedet hvor du ønsker det.

Vi sikrer altid en uafhængig afgørelse af resultat og godkender på den måde iht. krav og standarder til sikkerhed, kvalitet, ydeevne, pålidelighed. Prøvning forhindrer også forstyrrelser i den daglige drift, da mulige fejl og defekter kan opdages, før de gør skade. Kender Du for eksempel egenskaberne ved et materiale i din installation eller produktionsanlæg eller kvaliteten på en svejsning imellem rørdele. Eller vil du vide hvordan dit produkt påvirker miljøet? Kan Kiwa give dig den viden, du skal bruge for at foretage de nødvendige justeringer i forhold til dit produktionsanlæg, vedligeholdelse eller styring af dit maskineri.

Prøvning og kontrol og kalibrering af alting over hele verden

Vi leverer prøvnings-, kontrolmålings- og kalibreringstjenester inden for en bred vifte af markedssektorer igennem vores 100 laboratorier verden over, hvilket betyder, at der altid er et prøvningsanlæg i nærheden af dig. Vores laboratorier er primært beliggende i Europa og store industrilande i Det Fjerne Østen. Vi tilbyder førende eksperttjenester i både ikke-destruktiv (NDT) og destruktiv testning. Vores tjenester dækker en bred vifte af prøvningsfaciliteter, -udstyr, -kapaciteter og know-how. Vi benytter avancerede metoder til at afdække skjulte defekter og bruger højtuddannede medarbejdere til at fortolke resultaterne. Så uanset hvilket objekt, du ønsker at få testet eller dets formål, ved vi, hvilken prøvningsmetode der passer bedst, hvilke lokale og/eller internationale regler og bestemmelser, der gælder, og vi vil forsyner dig med præcise resultater.

Forskning og udvikling

For at imødekomme jeres behov og være på forkant med fremtidige udfordringer, laver vi en stor del forskning i samarbejde med jer, vores kunder. Disse samarbejdsindsatser giver os mulighed for at udvikle nye tjenester og på den måde udvide vores prøvningskapaciteter og -ydelser for din skyld.

​​​

Prøvningsprocessen

Du har besluttet dig for, at du ønsker, at dit produkt, en komponent eller et (rå-) materiale skal testes i henhold til en bestemt standard eller kunde krav – måske baseret på visse love og bestemmelser. (Du er ikke sikker på, at du vil have dit produkt prøvet? Her er nogle grunde, der kan hjælpe dig med beslutningen.)

Kiwa hjælper dig ved at tage prøver, udføre alle nødvendige prøvniger og forsyne dig med meningsfulde resultater.

Det kan hjælpe dig med at vurderer vedligeholdelse tilstand af et anlæg, og være med til at gøre de økonomiske investeringer rigtigt og hermed sparepenge på dyre nedbrud.

Prøvning kan også bevise et produkts høje kvalitet og hermed gøre det mere værdifuldt på marked og give et bedre salg. Samt sikre den nødvendige dokumentation for en kunde og din kvalitet.

Produktudvikling

Mulighederne er uendelige. Men du har først og fremmest brug for noget, der skal testes. Det vil sige et produkt, en komponent eller et materiale – der er udviklet for nyligt eller andet – som vi så kan teste for at fastslå dets egenskaber.​

Testudvælgelse

Sammen med dig finder vi frem til testobjektets afgørende egenskaber og vælger en egnet testordning.

Levering af prøver

Du leverer, eller vi indsamler prøver fra det produkt, som du ønsker testet.

Testprocessen

Testprocessen involverer alle nødvendige tests og evalueringer for at fastslå dit produkt, din komponent eller (rå-) materiales egenskaber og funktion. Vi kan også parti-teste din produkt, hvilket gør det muligt for dig at overvåge dit produkts kvalitet.

Resultater

Når testen er afsluttet, og vi har modtaget resultaterne, tolker vi dem for dig og forsyner dig med en omfattende testrapport.

Regningen

Jo, vi beder venligst om økonomisk kompensation for vores testnings- og evalueringsaktiviteter. Almindeligvis kan man let tjene disse udgifter ind igen, da mere tillid skaber flere kommercielle muligheder. Beløbet afhænger af kompleksitet og varighed af inspektionsprocessen. Kiwa vil naturligvis altid, før testen begynder, give dig et skøn over tid og udgifter, der må påregnes.

Opsyn

Når vi tester og evaluer, er vi altid helt uafhængige. Vi er til gengæld selv under opsyn. Størstedelen af vores testlaboratorier er blevet godkendt af Akkrediteringsrådet og europæiske akkrediteringsinstitutioner. På den måde lukker vi kredsløbet ved selv at være troværdige og pålidelige.

Se mere her​

Kontakt os

Ring til os på 70 22 97 70 eller udfyld nedenstående formular.​

Navn *
 
Virksomhed *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889