check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

RMG Inspektion A/S overtages af Kiwa Group

​Kiwa Inspecta Danmark har en meget stærk position på det danske marked inden for inspektion. Med RMG Inspektion vil vi styrke vores serviceportefølje over for vores faste kunder og vil være i stand til at tilbyde inspektionsydelser som en one-stop-shop-leverandør og dermed gøre håndteringen af inspektioner lettere for vores kunder. RMG Inspektion er et førende inspektionsfirma inden for området brandsikkerhed. RMG Inspektion har en bred portefølje af serviceydelser og kompetente medarbejdere. ”Jeg er meget glad for at have fået mulighed for at få medarbejderne fra RMG Inspektion i vores team, det vil styrke vores ressourcer og serviceydelser. Jeg byder alle medarbejdere fra RMG Inspektion velkommen i Kiwa-gruppen”, siger Country Manager Peter Lock.

”RMG Inspektion A/S har været i stor vækst gennem de seneste 19 år og er i dag et af de førende firmaer inden for området for brandinspektion. Ved at tilslutte sig Kiwa vil RMG få flere ressourcer og muligheder for at fortsætte væksten og styrke RMG's rolle på markedet”, siger CEO Anita Jochumsen.

Indtil videre fortsætter RMG Inspektion A/S deres aktiviteter under samme navn og med den samme organisation. Anita Jochumsen fortsætter som CEO i firmaet. Anita bliver en del af ledelsesteamet i Kiwa Inspecta Danmark og vil referere til Country Manager Peter Lock. RMG Inspektion A/S' bestyrelse består af Topi Saarenhovi (formand), Peter Lock (medlem) og Tapio Räsänen (medlem).

Senere på året vil RMG Inspektion og Kiwa Inspecta sammen planlægge, hvordan vi bedst kan gøre brug af vores fælles kundegrundlag, styrke salget, og hvordan vi kan kombinere vores serviceydelser til fordel for vores kunder.

RMG's medarbejdere blev informeret den 6. januar 2020 på et møde, der blev afholdt på kontoret i Fredericia.​Kiwa Inspecta Danmarks medarbejdere er blevet informeret via e-mail. RMG Inspektion A/S og Kiwa Inspectas kunder vil blive informeret ved et kundebrev, der udsendes separat.

Mere information:

Country manager, Kiwa Inspecta Denmark, Peter Lock

tlf. +45 21 33 65 81

peter.lock@kiwa.com

CEO, RMG Inspektion, Anita Jochumsen

tlf. +45 4040 2299

aj@rmg-inspektion.dk

Kontakt os

Ring til os på 70 22 97 70 eller udfyld nedenstående formular.​

Navn *
 
Virksomhed *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889