check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

RMG Inspektion A/S overtages af Kiwa Group

​”Kiwa Inspecta Danmark har en meget stærk position på det danske marked indenfor inspektion. Med RMG Inspektion vil vi styrke vores service portefølje overfor vores faste kunder og vil være i stand til at tilbyde inspektionsydelser som en one-stop-shop leverandør og dermed gøre håndteringen af inspektioner lettere for vores kunder. RMG Inspektion er et førende inspektionsfirma indenfor området brandsikkerhed. RMG Inspektion har en bred portefølje af serviceydelser og kompetente medarbejdere. ”Jeg er meget glad for at have fået mulighed for at få medarbejderne fra RMG Inspektion i vores team, det vil styrke vores ressourcer og serviceydelser. Jeg byder alle medarbejdere fra RMG Inspektion velkommen i Kiwa gruppen” siger Country Manager Peter Lock.

” RMG Inspektion A/S har været i stor vækst gennem de seneste 19 år og er i dag et af de førende firmaer indenfor området for brandinspektion. Ved at tilslutte sig Kiwa vil RMG få flere ressourcer og muligheder for at fortsætte væksten og styrke RMGs rolle på markedet” siger CEO Anita Jochumsen.

Indtil videre fortsætter RMG Inspektion A/S deres aktiviteter under samme navn og med den samme organisation. Anita Jochumsen fortsætter som CEO i firmaet. Anita bliver en del af ledelsesteamet i Kiwa Inspecta Danmark og vil referere til Country Manager Peter Lock. RMG Inspektion A/S bestyrelse består af Topi Saarenhovi (formand), Peter Lock (medlem) og Tapio Räsänen (medlem).

Senere på året vil RMG Inspektion og Kiwa Inspecta sammen planlægge hvordan vi bedst kan gøre brug af vores fælles kundegrundlag, styrke salget og hvordan vi kan kombinere vores serviceydelser til fordel for vores kunder.

RMGs medarbejdere blev informeret den 6. januar på et møde, der blev afholdt på kontoret I Fredericia.​Kiwa Inspecta Danmarks medarbejdere er blevet informeret via e-mail. RMG Inspektion A/S og Kiwa Inspectas kunder vil blive informeret ved et kundebrev, der udsendes separat.

Mere information:

Country manager, Kiwa Inspecta Denmark, Peter Lock

tlf. +45 21 33 65 81

peter.lock@kiwa.com

CEO, RMG Inspektion, Anita Jochumsen

tlf. +45 4040 2299

aj@rmg-inspektion.dk

Kontakt os

Ring til os på 70 22 97 70 eller udfyld nedenstående formular.​

Navn *
 
Virksomhed *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889