check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

Kun det bedste er godt nok!

Inspecta i Danmark, Kiwa Teknologisk Institutt i Norge og Rybners Kursuscenter har samlet Nordens dygtigste undervisere og tilbyder nu uddannelse som NDT-inspektør og kurser i magnetpulverprøvning (MT), penetrantprøvning (PT) og visuel prøvning (VT).


Inspecta tilbyder kurser til jer, der vil forbedre jeres virksomheds og medarbejderes kompetencer, så I er opdaterede på den nyeste udvikling og er den mest konkurrencedygtige partner.


Undervisningen er delt op mellem teoretiske og praktiske lektioner, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte kursists individuelle behov og problematikker. Vekslen mellem teori og praksis giver vores kursister de bedste  forudsætninger for at tage deres nye viden og kompetencer med hjem og bruge i deres specifikke fagområde.


Specialister der uddanner. Specialister der uddannes.​

I undervisningen tager underviseren udgangspunkt i kursisternes fagmiljøer og de gældende lovkrav og standarder. Kursusmateriale og indhold på kurset er derfor baseret på de forandringer, der er en del af vores kursisters hverdag.


Vi klæder vores kursister på, så de selvstændigt kan gennemføre prøvemetoderne efter endt eksamen, og kurset afsluttes med en uvildig personcertificering af Kiwa Teknologisk Institutt,


Kurset afsluttes med eksamen, hvor du modtager kursusbevis som dokumentation for dine nye kvalifikationer.


Mere information findes her eller du kan kontakte os på info@inspecta.dk

 

Kursus i visuel prøvning
Kursusstart: Uge 24

Tilmeld dig her

Download kursusbeskrivelse


Kursus i magnetpulverprøvning

Kursusstart: Uge 20

Tilmeld dig her

Download kursusbeskrivelse

Kontakt os

Ring til os på 70 22 97 70 eller udfyld nedenstående formular.​

Navn *
 
Virksomhed *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889