check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

​Vækstvirksomhed ekspanderer til nye markeder

Jens Bruun får som administrerende direktør det overordnede ansvar for alle Kiwa Inspectas tekniske kontrolopgaver i Danmark – til lands og til vands. Den nye samlede organisation for de i alt 120 ansatte får hovedkvarter hos Kiwa Inspecta i Nr. Nebel.

Kiwa Inspecta samler pr. 1. juli alle sine kontrolaktiviteter på tekniske anlæg i Danmark. Med sammenlægningen af de nuværende to afdelinger lægges der op til en styrkelse af ikke mindst de offshore-relaterede opgaver, som fortsat vil blive administreret fra afdelingen i Esbjerg.


Kiwa er en verdensomspændende koncern med 4.500 ansatte og aktiviteter i mere end 50 lande verden over. Kiwa råder over 27 afdelinger - heraf 3 afdelinger i Danmark.

Der er Kiwa Inspecta med 62 ansatte og hovedkvarter i Nr. Nebel, som beskæftiger sig med NDT, test, inspektion og certificering af elevatorer samt trykbærende anlæg inden for service- og sundhed, energisektoren, produktion samt logistik og transport.

Desuden er der Kiwa Inspecta i Esbjerg, der med 45 ansatte har udført tilsvarende inspektionsopgaver offshore og har specialiseret sig i også at bruge droneteknologi til udførelse af kontrolopgaver. Det vil fortsat være Kiwa Inspecta i Esbjerg, der står for alle kontrolopgaver offshore.


Koncernledelsen har valgt at sammenlægge aktiviteterne på de tekniske anlæg for at styrke forretningsindsatsen på det danske marked. Der vil fortsat være et kontor i Esbjerg, men der etableres en fælles ledelse for begge afdelinger, som får hovedkvarter i Nr Nebel, siger Jens Bruun, der er administrerende direktør for Kiwa Inspecta.


Den tidligere administrerende direktør af virksomheden i Esbjerg, Otto Ravn, vil fremover fungere i rollen som non executive advisor. Ligeledes vil sammenlægningen heller ikke føre til afskedigelser overhovedet. Tværtimod er Kiwa Inspecta hele tiden på udkig efter dygtige maskinmestre og ingeniører til at forestå det stigende antal inspektionsopgaver i Danmark.

Kontakt os

Ring til os på 70 22 97 70 eller udfyld nedenstående formular.​

Navn *
 
Virksomhed *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889