check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

Kiwa Inspecta A/S har fået ny direktør

Kiwa Danmarks mangeårige Country Manager Jens Bruun forlader posten og Peter Lock er den nye Country Manager i Danmark.​​


Peter har en baggrund som kemiingeniør fra ingeniørakademiet i Lyngby og en HD i udenrigshandel fra CBS i København.​Peter har lang erfaring fra flere ledende stillinger, herunder internationale roller.

​Peter er ansat for at indfrie Kiwa´s ambitioner om at fordoble omsætningen frem mod 2022

”Vi er glade for at have Peter som medlem af Kiwa Inspecta-teamet. Hans alsidige erfaring fra forskellige brancher, herunder stærke kommercielle færdigheder og fokuseret lederstil, er klare fordele i hans nye rolle, ”siger Topi Saarenhovi.

​Peter Tilføjer: ”Jeg ser virkelig frem til at lære organisationen og alle Kiwa-medarbejdere i Danmark at kende, De er nøglen til succes i en servicevirksomhed. Jeg vil fokusere på videreudvikling og vækst af den danske forretning. ”


​”Jeg vil gerne takke Jens for hans store og værdifulde bidrag til vores danske forretning i lang tid. Under Jens 'ledelse har Kiwa integreret flere forretningsenheder og vokset et førende TIC-servicevirksomhed i Danmark, ”siger Topi Saarenhovi, koncerndirektør for vores Asset Health Service Line.

Kontakt os

Ring til os på 70 22 97 70 eller udfyld nedenstående formular.​

Navn *
 
Virksomhed *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889