Klage og indsigelses vejledning

Har du en klage eller indsigelse kan du ringe til Inspeca på +45 70229790. En medarbejder fra Inspecta notere klagen på indberetningsformularen, du er også velkommen til at sende en skriftlig klage eller indsigelse til vores adresse: Inspecta Denmark A/S, Vadgårdsvej 25, 6830 Nr. Nebel.

Klagen videregives til Teknisk leder som behandler klagen efterfølgende:

Klagen behandles så hurtig som muligt, dog inden for 4 uger fra modtagelse af klagen eller indsigelsen.

Du vil som kunde får en skriftlig bekræftelse på modtagelse af klagen og besked om svarfrist.

Når klagen eller indsigelsen er behandlet får du som kunde, en skriftlig besked fra Kiwa Inspecta om Kiwa Inspecta giver dig/kunde medhold eller Kiwa Inspecta afviser klagen.​

Ankesager KLS systemer

Når Kiwa Inspecta modtager en klage, bekræftes dette over for klageren, og det undersøges først om den omhandler certificeringsaktiviteter som Kiwa Inspecta er ansvarlig for. Er dette tilfældet behandles anken. Hvis anken omhandler godkendelses- eller overvågningsprocessen, udstedelse eller inddragelse af godkendelsesbevis, vil sagen blive overdraget til Sikkerhedsstyrelsens afgørelse. Sikkerhedsstyrelsen er ankeinstans.

Kiwa Inspecta indsamler og verificerer alle relevante oplysninger til validering af anken. Dette gøres af personale der ikke har været involveret i emnet for anken. Ankeren holdes orienteret om ankens fremskridt og resultat. Herefter får ankeren formel besked om klagens resultat. Sammen med sikkerhedsstyrelsen, kunden /ankeren afgøres anken.

Det afgøres om løsningen, eller dele deraf, skal offentliggøres.​

Se mere her​

Kontakt os

Ring til os på 70 22 97 70 eller udfyld nedenstående formular.​

Navn *
 
Virksomhed *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889