Tillid, kvalitet og fremskridt

Med vores tværfaglige samarbejde inden for test, inspektion, certificering, kurser og erfaring fra projekter verden over sørger vi for at levere langsigtede og kvalitetssikrede løsninger, der skaber fremgang og sikkerhed for vores kunder.

 

Sikkerhed og kvalitet

Hos Kiwa Inspecta tilbyder vi den nyeste viden og innovative teknologier, der er med til at sikre, at vores kunder er garanteret de mest kvalificerede og rentable løsninger.

 

Vi løser opgaver for vores kunder med det fælles mål, at skabe tillid, kvalitet og fremskridt for vores kunder. Vi er specialister, der er engageret i hver vores niche og servicerer vores kunder med kvalitetssikrede løsninger, fordi vores kunders tilfredshed er det, der driver os.

Når vi løser opgaver for vores kunder er forståelse, tillid og integritet af allerstørste betydning for os.
Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og støtter innovationen i virksomhederne ved, at vi hjælper med at forbedre og udvikle vores kunders forretning.

Ambitiøs, pålidelig og engageret

Når du vælger at samarbejde med Kiwa Inspecta får du en partner, der er ambitiøs, pålidelig og engageret

- både i forhold til nuværende og potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder i enhver niche af markedet, hvor vi gennem innovation og viden arbejder uafhængigt og i fuld overensstemmelse med din virksomheds behov. 

Se mere her​

Kontakt os

Ring til os på 70 22 97 70 eller udfyld nedenstående formular.​

Navn *
 
Virksomhed *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889