Rørinspektion har vi brede kompetencer indenfor

Er det tid til at få foretaget en inspektion af dine rør? Så kontakt gerne Kiwa Inspecta A/S for professionel hjælp. Vi er et kompetent firma, som har stor erfaring med alt inden for rørinspektion. Vi kan varetage både simple og komplicerede opgaver for erhvervskunder i hele Danmark. Derfor bør du aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.​

check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

​Formålet med en rørinspektion såvel som med en tankinspektion er at indsamle data om ind- og udvendige driftsbetingede skader. Her kigger vi primært efter korrosionsangreb, utætheder, revnedannelser, malingsskader, deformationer og skader på rørbæringer.

Vi ønsker naturligvis at imødekomme både kundens interne krav om vedligehold og inspektion samt Miljømyndighedernes krav. Vi foretager inspektion af rør ved blandt andet:

  • ​Gasinstallation
  • ​Gasanlæg
  • ​Pumpestationer

Vi foretager rørinspektion, som tilrettelægges efter opgaven

Vi har en bred viden inden for rørinspektion, hvor vi har løst mange forskellige opgaver for tilfredse kunder. Derfor er vi i stand til at tilrettelægge inspektionen, så den passer til den pågældende opgave og lige netop dine behov. Vi kan eksempelvis tage digitale billeder af rørene, så vi kan lokalisere problemet. Derudover kan vi tilbyde:

  • ​Visuel inspektion
  • ​Digital radiografi
  • ​Ultralydstykkelsesmåling
  • ​E-mate
  • ​Long range

Når vi har udført inspektionen, sammenfatter vi en rapport, som indeholder samtlige observationer og prøvningsresultater. Denne danner grundlaget for en sammenfattende sagkyndig vurdering af tilstanden på det undersøgte røranlæg. Vurderingen tager blandt andet udgangspunkt i vejledningen i API 570, men også i hvorvidt skaderne har betydning for røranlæggets sikkerhed.

Kontakt os for flere oplysninger

Hvis du kunne tænke dig flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 22 97 70 eller på mail: dk.info@kiwa.com, så hører du fra os hurtigst muligt.

Se mere her​

Kontakt os

Ring til os på 70 22 97 70 eller udfyld nedenstående formular.​

Navn *
 
Virksomhed *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889