Løser alle opgaver inden for skimmelsvampe

Har du mistanke om, at der er skimmelsvampe? Så er det vigtigt, at du reagerer hurtigst muligt. Svamp i huset kan nemlig have en negativ indvirkning på dit helbred. Kiwa Bygningsanalyse har stor erfaring på området, og vi står klar til at hjælpe dig med bekæmpelse af svampen. Vi står til rådighed for kunder over hele Danmark. Vi har i mange år hjulpet skoler, institutioner og andre erhverv med bekæmpelse af skimmelsvampe. Vi kan hjælpe med at effektivisere arbejds- og læringsmiljø. 

check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

Hvis du har undret dig over: Hvordan ser skimmelsvamp ud? Så kan du få svaret lige her. Svampen vises som en misfarvning i forskellige farver fra hvid og lys grå til gullige, rødlige, grønlige eller sorte nuancer. Svampen har ofte en muggen lugt.

Der findes forskellige former for skimmelsvampe, hvoraf nogle er ”gode”, nogle er ”normale”, mens andre er ”slemme”. Det er de slemme svampe, som du bør undgå, da disse ellers kan forårsage hoste, luftvejsirritationer, astma og allergiske reaktioner.

Hvordan fjerner man skimmelsvamp?

Skimmelsvampesporer findes alle steder, både i naturen og i bygninger. Derfor kan vi ikke forhindre sporer fra skimmelsvampe i at komme inden døre. Disse sporer kan dog kun overleve steder, hvor der er fugt til stede på grund af eksempelvis manglende ventilation.

De forskellige skimmelsvampearter har forskellige krav til fugt og materialer, og derfor er en korrekt artsbestemmelse vigtig. Vi kommer gerne ud til dig og foretager en professionel test.

Der findes forskellige måder, hvorpå du kan fjerne skimmelsvamp. Behandlingen afhænger af svampens type samt opgavens omfang. Dog kræves der ofte en grundig og omfattende afrensning med et professionelt middel.

Se også Laboratorium for Indeklima.

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889