Svejsekursus tilbydes lige her til en god pris

​Kunne du tænke dig et professionelt svejsekursus? Hos Kiwa Inspecta A/S lægger vi stor vægt på svejseprocedure. I dag er der meget høje krav fra både kunder, myndigheder og producenter om, at alle svejseprocedurer skal godkendes. Derfor kan du med fordel tage et kursus her hos os og få en certificering. Vi tilbyder kurser til kunder i hele Danmark.

check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

OBS! Vi afholder i øjeblikket ikke kursus grundet Covid-19.

Vi vil selvfølgelig opdatere vores kursus Information, når det igen er muligt at afholde kursus på forsvarlig måde.​

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for afholdelse af svejsekursus. Derfor kan vi tilbyde forskellige færdigheder, eksempelvis:

  • ​Godkendelse af svejseprocedure (WPQR)
  • ​Godkendelse af personcertificering af svejsere
  • ​Godkendelse af operatørcertificering af svejsning
  • ​Akkrediteret prøvning af materialeegenskaber.

Selve prøveaflæggelsen kan foregå på virksomhedens værksted, montageplads, en teknisk skole eller AMU-center. Her på siden kan du læse mere om, hvad der konkret eksamineres i.

Hvis en svejseprocedure fejler, kan vi også rådgive om, hvad årsagen bag kan være, samt hvilke mulige svejsetekniske forbedringer der skal til for at opnå den nødvendige godkendelse.

Vi tilbyder desuden vores ekspertise inden for løsninger til svejsetekniske problemer og tvivlsmål, hvad end det drejer sig om problemer med metoder eller udstyr, eller hvis der er tvivl om specifikationerne for svejsningen.

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889