Tankinspektion udført af professionelt firma

Hos Kiwa Inspecta A/S er vi specialister i forskellige former for tankinspektion. Vi har en stor erfaring på området og derfor også en bred viden. Derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver professionelt. Vi servicerer erhvervskunder over hele Danmark, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp.​

check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

Vi udfører tank- og rørinspektion med det formål at indsamle data om indvendige såvel som udvendige driftsbetingede skader. Herunder primært korrosionsangreb, utætheder, deformationer, revnedannelser, malingsskader og skader på rørbæringer.

Den overordnede hensigt er at kunne imødekomme den pågældende kundes individuelle krav til vedligehold og inspektion, samtidig med at Miljømyndighedernes krav overholdes.

Undgå store ulykker med en tankinspektion

Ved at få foretaget en tankinspektion har du mulighed for at undgå store ulykker, som ellers kan ske med olie- eller kemikalietanke. Vi foretager inspektionen med afsæt i anerkendte standarder for tilstandskontrol af olielagertanke. Derfor kan du trygt lade os udføre en professionel inspektion af tank.

Prøvningsresultater og observationer fra inspektionen udgør grundlaget for en sammenfattende sagkyndig vurdering af tankens tilstand. Denne vurdering foretages ud fra kriterierne i EEMUA 159 ver. 5 og bliver samlet i en rapport. Denne rapport skal være tilgængelig, og kunne udleveres til myndighederne/kommunen hvis de kræver dette.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for tankinspektion, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at besvare alle tænkelige spørgsmål på området.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 22 97 70 eller på mail: dk.info@kiwa.com, så vender vi straks tilbage.​

Se mere her​

Kontakt os

Ring til os på 70 22 97 70 eller udfyld nedenstående formular.​

Navn *
 
Virksomhed *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889