Kiwa Bygningsanalyse​

Med hovedkontor og laboratorier i Kolding og med afdeling i Kongens Lyngby løser Kiwa Bygningsanalyse, det tidligere Dansk Bygningsanalyse, opgaver i hele landet. Vores laboratorier analyserer både egne prøver samt prøver, der indsendes til os fra vores kunder.

Kiwa Bygningsanalyse foretager bygningsundersøgelser, rådgiver og udfører laboratorieanalyser inden for områderne:​

check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

​Kompetencer og fordele

​Kiwa Bygningsanalyse har en række bygningssagkyndige konsulenter, der foretager besigtigelser og prøveudtagninger samt rådgivning af vores kunder. Vores kompetente laboratorier i Danmark foretager artsbestemmelse af skimmelsvampe samt trænedbrydende svampe og insekter. Endvidere har vi et laboratorium for fiberanalyse – herunder asbest. Vi samarbejder med vores internationale Kiwa-laboratorier og specialister rundt om i verden.

Kiwa Bygningsanalyse er specialister i en bred vifte af bygningsmæssige forhold og sikrer vores kunder gennem risikovurdering og totaløkonomiske løsninger. Vi afstemmer vores indsats med vores kunders behov, hvilket gør os til den foretrukne samarbejdspartner for mange.

Vores samarbejdspartnere er ofte forsikringsselskaber, boligselskaber, industrivirksomheder, arkitekter, ingeniører, skadeservicevirksomheder, entreprenører, kommuner, regioner, offentlige instanser og håndværkere.

Fordele

​Der er mange fordele ved at samarbejde med Kiwa Bygningsanalyse:

​​

  • Hurtig og effektiv indsats på skadestedet og hurtigt sagsforløb.
  • Landsdækkende organisation med tværfaglige kompetencer. Kombination af byggeteknisk og biologisk viden.
  • Egne, avancerede laboratorier med erfarne medarbejdere sikrer de bedste analysemetoder og korrekte konklusioner.
  • Byggeteknisk tilgang til at løse opgaverne, baseret på stor viden om byggemetoder og -konstruktioner. Fokus på at bevare i stedet for at rive ned.
  • Systematiske, detaljerede rapporter med let forståelig beskrivelse af problem og løsning.
  • Foreslår de bedste totaløkonomiske løsninger til gavn for alle involverede parter.
  • Det forretningsmæssige grundlag er uafhængigt af andre kommercielle interesser, hvilket sikrer uvildig rådgivning. Vi arbejder efter ABR og har den nødvendige ansvarsforsikring.
  • Som en del af det hollandske Kiwa Group, med selskaber i flere europæiske lande og mere end 4.400 medarbejdere, sikres konstant international viden og udvikling.

​​​

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889