Erfarne erhvervsklatrere til håndtering af inspektionsopgaver, der er svært tilgængelige

NDT Rope Access er en inspektionsmetode, der gør det muligt at varetage alle former for inspektioner uden brug af andet udstyr end reb til at komme op i højderne.​

check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

​Inspektionsmetoden er udbredt i Europa og vinder mere og mere frem på det danske marked. Vi foretager inspektionsopgaver ved at bruge NDT rope access hos flere af vores kunder og vurderer altid i samarbejde med kunden, om det vil være den mest effektive og omkostningsbesparende løsning.

Metoden gør inspektionen mere sikker og effektiv i de tilfælde, hvor der er svær eller ingen farbar adgang til inspektionssstedet.

Kiwa Inspecta har bl.a. lavet RBI inspektioner og rørinspektioner for Maersk Oil, Hess og Dong ved at anvende vores IRATA certificerede inspektører og erhvervsklatrere til at foretage inspektionen.

Kontakt os på dk.info@kiwa.com​ hvis I er interesserede i at høre mere om hvilke muligheder, det giver for jeres virksomhed. Vi skræddersyer løsninger alt afhængig af den enkelte virksomheds behov.

Se mere her​

Kontakt os

Ring til os på 70 22 97 70 eller udfyld nedenstående formular.​

Navn *
 
Virksomhed *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889