Ultralydprøvning

Kiwa Inspecta udfører ultralydprøvning til undersøgelse af fejl og defekter i forbindelse med svejsning i forskellige materialer.​

check Inspektion​

check Test

check Prøvning

check Certificering

Mange anvendelsesområder med ultralydprøvning

Ultralydprøvning er ofte en af de mest benyttede metoder inden for NDT og anvendes primært til at give information om indre defekter og fejl i konstruktioner af metaller, porcelæn, sten, glas, beton og gummi.

Udover de almindelige anvendelsesområder såsom kontrol af revner og detektering af støbe- og valsefejl, anvendes ultralydprøvning også til godstykkelsesmåling til detektering af korrosion eller erosion af eksempelvis rørledninger.​

Seriøst, sikkert og holdbart arbejde

Selvom lækagen er minimal, kan det stadig øge risikoen for store skader og miljøproblemer, ligesom små fejl også kan forårsage store økonomiske tab. Med ultralydprøvning er det muligt at opfange den højfrekvente lyd, der forekommer ved strømninger gennem små åbninger/revnedannelser.

Hos Kiwa Inspecta er vi seriøse med vores arbejde og med de mange års erfaring og ekspertise, vi har i faget, er du garanteret et arbejde i højeste kvalitet, når det gælder ultralydprøvning.

Kiwa: Vi skaber tillid​

​​Kiwa Inspecta har den viden og de ressourcer, der skal til for at levere den bedst mulige løsning samlet fra én og samme leverandør.

Kiwa Inspecta A/S

Kontakt os

Tlf.: 70 22 97 70

E-mail: dk.info@kiwa.com

CVR: 29311889